Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Gellak

Gellak zorgt ervoor dat de voeten een mooi verzorgde en chique uitstaling krijgen.
Met Gellak bent u gegarandeerd van mooie verzorgde teennagels, de hele zomer lang. Hierdoor wordt er ook erg veel gebruik van gemaakt.

U zult er achter komen dat u er lang plezier van heeft. Dit komt omdat gellak perfect blijft zitten en meegroeit met de nagel.

De hele zomer hoeft u uw nagels niet meer te lakken. De gellak blijft mooi, sterk en glanzend.

Er zijn verschillende kleuren gellak aanwezig bij mij in de praktijk, maar u kunt ook kiezen voor het plaatsen van ‘Gellak French’.

Geïnteresseerd in mijn behandelingen?

Neem dan contact met me op!


Bereikbaarheid


Maandag 08.30 - 14.30 / 17.30 - 22.00
Dinsdag 08.30 - 14.30
Woensdag 17.30 - 22.00
Donderdag Gesloten
Vrijdag Gesloten
Zaterdag 08.00 - 13.30
Zondag Gesloten

Alleen op afspraak

06 153 219 51


Neem contact met me op


Over mij

De praktijk

Na 3 jaar voor een werkgever te hebben gewerkt en ervaring op gedaan te hebben was het tijd om in maart 2014 mijn eigen pedicure praktijk te starten. Hier ben ik nu fulltime aan het werk.

Charelle Manders

In 2011 heb ik mijn diploma behaald voor de opleiding pedicure, tijdens deze opleiding heb ik stage gelopen bij een praktijk in Veldhoven. Na deze opleiding ben ik hier gaan werken en daarnaast ben ik verder gaan studeren voor Medisch Pedicure, waarvan ik het diploma in 2012 heb behaald.

Branche-organisatie voor pedicure

ProVoet

ProVoet is de brancheorganisatie voor de pedicure. Alle leden van ProVoet hebben een door de branche erkend diploma. De ProVoet pedicure behandelt uw voeten op een professionele manier.