Ommelseweg 55
5721 WT Asten

French Pedicure

Heeft u last van lelijke teennagels? Dan biedt een french pedicure de perfecte oplossing.

Door het aanbrengen van gellak french zien de nagels de hele zomer er mooi en verzorgd uit.

Waarom french pedicure met gellak?

U zult merken dat de gellak perfect en erg lang blijft zitten, ongeveer 6 tot 8 weken. Dit valt niet precies te zeggen, omdat de nagels bij de ene persoon harder groeien dan bij de ander. Hierdoor kan het zijn dat het bij de een eerder uitgroeit dan bij de ander.

De nagel word door de gellak ook een stuk steviger en je hoeft de nagels voorlopig niet te lakken.

Gellak blijft mooi, sterk en glanzend.


Lees hier meer over gellak.

Geïnteresseerd in mijn behandelingen?

Neem dan contact met me op!


Bereikbaarheid


Maandag 08.00 - 17.00
Dinsdag 08.00 - 17:00
Woensdag 17.30 - 22.00
Donderdag 17.30 - 22.00
Vrijdag Gesloten
Zaterdag 08.30 - 13.30
Zondag Gesloten

Alleen op afspraak

06 153 219 51


Neem contact met me op


Over mij

De praktijk

Na 3 jaar voor een werkgever te hebben gewerkt en ervaring op gedaan te hebben was het tijd om in maart 2014 mijn eigen pedicure praktijk te starten. Hier ben ik nu fulltime aan het werk.

Charelle Manders

In 2011 heb ik mijn diploma behaald voor de opleiding pedicure, tijdens deze opleiding heb ik stage gelopen bij een praktijk in Veldhoven. Na deze opleiding ben ik hier gaan werken en daarnaast ben ik verder gaan studeren voor Medisch Pedicure, waarvan ik het diploma in 2012 heb behaald.

Branche-organisatie voor pedicure

ProVoet

ProVoet is de brancheorganisatie voor de pedicure. Alle leden van ProVoet hebben een door de branche erkend diploma. De ProVoet pedicure behandelt uw voeten op een professionele manier.