Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Gescheurde nagel

Wat is de oorzaak van een gespleten of gescheurde nagel?

De oorzaak van een gespleten of gescheurde nagel kan zijn door:

  • huidziekte of nagelaandoening
  • ouderdom
  • letsel, door een klap of stoot.

 

Wat kunt u hier aan doen?

Om er voor te zorgen dat de nagel niet verder in scheurt kunt u de nagel tijdelijk met een pleister verstevigen.
Let hierbij wel op dat bij het lostrekken de nagel kan verder scheuren.

 

Hoe wordt een gespleten of gescheurde nagel behandeld?

De nagel wordt glad gefreesd en zo kort mogelijk gehouden.
Hierover wordt een nagelreparatie gezet. Door middel van acryl kan er voor gezorgd worden dat de twee nagelhelften weer met elkaar verbonden worden, waardoor de scheur kan uitgroeien en deze niet verder scheurt.

Meer informatie over de nagelreparatie? Lees dan hier verder.

 

 

 

Geïnteresseerd in mijn behandelingen?

Neem dan contact met me op!


Bereikbaarheid


Maandag 08.30 - 14.30 / 17.30 - 22.00
Dinsdag 08.30 - 14.30
Woensdag 17.30 - 22.00
Donderdag Gesloten
Vrijdag Gesloten
Zaterdag 08.00 - 13.30
Zondag Gesloten

Alleen op afspraak

06 153 219 51


Neem contact met me op


Over mij

De praktijk

Na 3 jaar voor een werkgever te hebben gewerkt en ervaring op gedaan te hebben was het tijd om in maart 2014 mijn eigen pedicure praktijk te starten. Hier heb ik fulltime gewerkt tot 2021. Sinds ons derde kindje geboren is, werk ik hier parttime.

Charelle Manders

In 2011 heb ik mijn diploma behaald voor de opleiding pedicure, tijdens deze opleiding heb ik stage gelopen bij een praktijk in Veldhoven. Na deze opleiding ben ik hier gaan werken en daarnaast ben ik verder gaan studeren voor Medisch Pedicure, waarvan ik het diploma in 2012 heb behaald. Het diploma voor Oncologisch Voetzorgverlener behaalde ik in 2018.

Branche-organisatie voor pedicure

ProVoet

ProVoet is de brancheorganisatie voor de pedicure. Alle leden van ProVoet hebben een door de branche erkend diploma. De ProVoet pedicure behandelt uw voeten op een professionele manier.