Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Rolstoeltoegankelijk

Pedicure Praktijk Charelle Manders in Asten is rolstoeltoegankelijk.

Als medisch pedicure zijn we verplicht om een praktijk te hebben die op de begane grond gevestigd is. Hierdoor is de praktijk ook rolstoeltoegankelijk en ook beter bereikbaar voor ouderen.

Voor het gebouw is een trap met daarnaast een helling, zodat de praktijk rolstoeltoegankelijk is is en ook met de scootmobiel te bereiken is.
Indien u binnen aangekomen bent, kunt u links af en kunt u ook met de rolstoel gewoon mijn praktijk binnen. De deur is hier breed genoeg voor.

 

Geïnteresseerd in mijn behandelingen?

Neem dan contact met me op!


Bereikbaarheid


Maandag 08.30 - 14.30 / 17.30 - 22.00
Dinsdag* 08.30 - 14.30
Woensdag 17.30 - 22.00
Donderdag* 17.30 - 22.00
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
*Vanaf september wordt de donderdagavond verplaatst naar dinsdagavond

Alleen op afspraak

06 153 219 51


Neem contact met me op


Over mij

De praktijk

Na 3 jaar voor een werkgever te hebben gewerkt en ervaring op gedaan te hebben was het tijd om in maart 2014 mijn eigen pedicure praktijk te starten. Hier heb ik fulltime gewerkt tot 2021. Sinds ons derde kindje geboren is, werk ik hier +/- 26uur.

Charelle Manders

In 2011 heb ik mijn diploma behaald voor de opleiding pedicure, tijdens deze opleiding heb ik stage gelopen bij een praktijk in Veldhoven. Na deze opleiding ben ik hier gaan werken en daarnaast ben ik verder gaan studeren voor Medisch Pedicure, waarvan ik het diploma in 2012 heb behaald. Het diploma voor Oncologisch Voetzorgverlener behaalde ik in 2018.

Branche-organisatie voor pedicure

ProVoet

ProVoet is de brancheorganisatie voor de pedicure. Alle leden van ProVoet hebben een door de branche erkend diploma. De ProVoet pedicure behandelt uw voeten op een professionele manier.