Ommelseweg 55
5721 WT Asten

ShoeFresh

Tijdens de behandelingen biedt Pedicure Praktijk Charelle Manders in Asten de mogelijkheid om de schoenen van binnen te reinigen met de Shoefresh. Het is een extra service die de praktijk biedt, zonder extra kosten.

Dit wordt gedaan met de ShoeFresh?

De ShoeFresh is een schoenverfrisser. Deze reinigt én droogt de schoenen van binnenuit. De schoenen worden op de houders van de ShoeFresh geplaatst en het programma wordt gestart. Als de reiniging klaar is stopt de ShoeFresh automatisch en binnen een half uur zijn de schoenen fris en droog.

(ook ideaal voor in de winter, als er door de sneeuw of regenplassen gelopen is. De schoenen zijn dan droog als u weer de deur uit gaat.)

  1. Reinigen
    De schoenen worden gereinigd door middel van Active Oxygen technologie.
    Actieve zuurstof (ozon) pakt de schimmels en bacterien aan die de stank in de schoenen veroorzaken
  2. Drogen
    Tijdens de 2e stap droogt de ShoeFresh de schoenen. Dit gebeurt ook van binnenuit.
    Het drogen van binnenuit is beter voor het materiaal van de schoen dan het drogen van buitenaf. (bijvoorbeeld op de verwarming)

 

Geïnteresseerd in mijn behandelingen?

Neem dan contact met me op!


Bereikbaarheid


Maandag 08.00 - 17.00
Dinsdag 08.00 - 17:00
Woensdag 17.30 - 22.00
Donderdag 17.30 - 22.00
Vrijdag Gesloten
Zaterdag 08.30 - 13.30
Zondag Gesloten

Alleen op afspraak

06 153 219 51


Neem contact met me op


Over mij

De praktijk

Na 3 jaar voor een werkgever te hebben gewerkt en ervaring op gedaan te hebben was het tijd om in maart 2014 mijn eigen pedicure praktijk te starten. Hier ben ik nu fulltime aan het werk.

Charelle Manders

In 2011 heb ik mijn diploma behaald voor de opleiding pedicure, tijdens deze opleiding heb ik stage gelopen bij een praktijk in Veldhoven. Na deze opleiding ben ik hier gaan werken en daarnaast ben ik verder gaan studeren voor Medisch Pedicure, waarvan ik het diploma in 2012 heb behaald.

Branche-organisatie voor pedicure

ProVoet

ProVoet is de brancheorganisatie voor de pedicure. Alle leden van ProVoet hebben een door de branche erkend diploma. De ProVoet pedicure behandelt uw voeten op een professionele manier.