Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Nagelbeugel

Wat houdt een nagelbeugel in en hoe werkt een nagelbeugel?

Een nagelbeugel is een metalen plaatje dat op maat gemaakt en gebogen wordt in de vorm van de nagel. Door de trekkracht van dit metalen plaatje wordt de nagel gecorrigeerd en geeft deze geen klachten meer in de nagelwal.

Hoe lang blijft een nagelbeugel zitten?

De nagelbeugel zit bevestigd op de nagel en groeit mee met de nagel. Indien de nagelbeugel uitgegroeid is zal deze er vanzelf afvallen. Hoe lang de nagelbeugel blijft zitten is dus afhankelijk van hoe hard de nagels groeien, dit is per persoon verschillend.

Wanneer wordt een nagelbeugel toegepast?

Een nagelbeugel wordt toegepast als de nagels erg rond groeien, ingroeien of als er regelmatig ontstekingen zijn in de nagelwal.


Deze nagelbeugel voldoet aan de MDR Wetgeving

Geïnteresseerd in mijn behandelingen?

Neem dan contact met me op!


Bereikbaarheid


Maandag 08.30 - 14.30 / 17.30 - 21.00
Dinsdag 08.30 - 14.30 / 17.30 - 21.00
Woensdag Gesloten
Donderdag 08.30 - 14.30
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Alleen op afspraak

06 153 219 51


Neem contact met me op


Over mij

De praktijk

Na 3 jaar voor een werkgever te hebben gewerkt en ervaring op gedaan te hebben was het tijd om in maart 2014 mijn eigen pedicure praktijk te starten. Hier heb ik fulltime gewerkt tot 2021. Sinds ons derde kindje geboren is, werk ik hier +/- 26uur.

Charelle Manders

In 2011 heb ik mijn diploma behaald voor de opleiding pedicure, tijdens deze opleiding heb ik stage gelopen bij een praktijk in Veldhoven. Na deze opleiding ben ik hier gaan werken en daarnaast ben ik verder gaan studeren voor Medisch Pedicure, waarvan ik het diploma in 2012 heb behaald. Het diploma voor Oncologisch Voetzorgverlener behaalde ik in 2018.

Branche-organisatie voor pedicure

ProVoet

ProVoet is de brancheorganisatie voor de pedicure. Alle leden van ProVoet hebben een door de branche erkend diploma. De ProVoet pedicure behandelt uw voeten op een professionele manier.