Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Reumatische voetbehandeling

Waarom is een goede voetverzorging bij reuma zo belangrijk?

Door de vergroeiingen, ontstekingsgevoeligheid en stijfheid kunnen er extra drukplekken, eeltplekken, likdoorns en wonden ontstaan. Deze klachten moeten voorkomen worden, daarom is het erg belangrijk om de voeten goed te laten verzorgen.

WEETJE
Meer dan 80 % van de reumapati├źnten heeft last van ongewenste eelt– en likdoornvorming.

Vergoeding door de zorgverzekeraar

Als Medisch Pedicure kunt u reumatische voetbehandelingen bij mij vergoed krijgen, dit hangt af van welke vorm van reuma u heeft. Neem hiervoor even contact op met uw huisarts voor een verwijzing en controleer even de poliswaarden van de zorgverzekering.


Tijdens de behandeling kan er gebruik gemaakt worden van de ShoeFresh. Meer weten over de Shoefresh? Lees dan hier verder.

Geïnteresseerd in mijn behandelingen?

Neem dan contact met me op!


Bereikbaarheid


Maandag 08.30 - 14.30 / 17.30 - 21.00
Dinsdag 08.30 - 14.30 / 17.30 - 21.00
Woensdag Gesloten
Donderdag 08.30 - 14.30
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Alleen op afspraak

06 153 219 51


Neem contact met me op


Over mij

De praktijk

Na 3 jaar voor een werkgever te hebben gewerkt en ervaring op gedaan te hebben was het tijd om in maart 2014 mijn eigen pedicure praktijk te starten. Hier heb ik fulltime gewerkt tot 2021. Sinds ons derde kindje geboren is, werk ik hier +/- 26uur.

Charelle Manders

In 2011 heb ik mijn diploma behaald voor de opleiding pedicure, tijdens deze opleiding heb ik stage gelopen bij een praktijk in Veldhoven. Na deze opleiding ben ik hier gaan werken en daarnaast ben ik verder gaan studeren voor Medisch Pedicure, waarvan ik het diploma in 2012 heb behaald. Het diploma voor Oncologisch Voetzorgverlener behaalde ik in 2018.

Branche-organisatie voor pedicure

ProVoet

ProVoet is de brancheorganisatie voor de pedicure. Alle leden van ProVoet hebben een door de branche erkend diploma. De ProVoet pedicure behandelt uw voeten op een professionele manier.