Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

ProVoet Pedicure

Als medisch pedicure ben ik aangesloten bij ProVoet.

ProVoet is de brancheorganisatie voor de pedicure. Alle leden van ProVoet hebben een door de branche erkend diploma. De ProVoet pedicure behandelt jouw voeten op een professionele manier.

 

KRP Kwaliteitsregister

Als medisch pedicure sta ik ook ingeschreven bij het KwaliteitsRegister voor Pedicures.

Dit is een systeem dat is ontwikkeld om de kwaliteit van de pedicure te waarborgen.
De zorgverzekeraars gebruiken het KRP voor het verstrekken van vergoedingen.

De registratie in het KRP staat ook garant voor het behoud van kwaliteit. Om in dit register opgenomen te blijven, wordt de pedicure geacht accreditatiepunten te halen. Deze kunnen worden behaald door middel van het volgen van cursussen, lezingen of congressen.

Deze scholingen zorgen ervoor dat ik op de hoogte blijf over de nieuwste ontwikkelingen binnen het vakgebied en wordt de kwaliteit gewaarborgd.

 

Geïnteresseerd in mijn behandelingen?

Neem dan contact met me op!


Bereikbaarheid


Maandag 08.30 - 14.30 / 17.30 - 22.00
Dinsdag 08.30 - 14.30 / 17.30 - 22.00
Woensdag 17.30 - 22.00
Donderdag 17.30 - 22.00
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Alleen op afspraak

06 153 219 51


Neem contact met me op


Over mij

De praktijk

Na 3 jaar voor een werkgever te hebben gewerkt en ervaring op gedaan te hebben was het tijd om in maart 2014 mijn eigen pedicure praktijk te starten. Hier heb ik fulltime gewerkt tot 2021. Sinds ons derde kindje geboren is, werk ik hier +/- 30uur.

Charelle Manders

In 2011 heb ik mijn diploma behaald voor de opleiding pedicure, tijdens deze opleiding heb ik stage gelopen bij een praktijk in Veldhoven. Na deze opleiding ben ik hier gaan werken en daarnaast ben ik verder gaan studeren voor Medisch Pedicure, waarvan ik het diploma in 2012 heb behaald. Het diploma voor Oncologisch Voetzorgverlener behaalde ik in 2018.

Branche-organisatie voor pedicure

ProVoet

ProVoet is de brancheorganisatie voor de pedicure. Alle leden van ProVoet hebben een door de branche erkend diploma. De ProVoet pedicure behandelt uw voeten op een professionele manier.