Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Verdikte nagels

Een gele nagel.. men denkt dan meteen aan een schimmelnagel/kalknagel.
Maar toch is dit niet altijd meteen een schimmelnagel, maar kan het ook een verdikte nagel zijn.

Deze verdikte nagel kan komen door bijvoorbeeld een trauma of beschadiging van de nagelplaat. Aan deze verdikte nagel is niets te doen, alleen dunner te laten maken.
Door het gebruik van een grove nagelfrees is deze in no-time dun en kan hij geknipt en gepolijst worden, zodat deze nagel er weer toonbaar uit ziet.

Helaas zie je vaak dat deze nagel toch weer in de dikte terug groeit, maar door het bijhouden van deze nagels voorkom je klachten als druk en blijft de nagel wat meer toonbaar.

Geïnteresseerd in mijn behandelingen?

Neem dan contact met me op!


Bereikbaarheid


Maandag 08.30 - 14.30 / 17.30 - 22.00
Dinsdag* 08.30 - 14.30
Woensdag 17.30 - 22.00
Donderdag* 17.30 - 22.00
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
*Vanaf september wordt de donderdagavond verplaatst naar dinsdagavond

Alleen op afspraak

06 153 219 51


Neem contact met me op


Over mij

De praktijk

Na 3 jaar voor een werkgever te hebben gewerkt en ervaring op gedaan te hebben was het tijd om in maart 2014 mijn eigen pedicure praktijk te starten. Hier heb ik fulltime gewerkt tot 2021. Sinds ons derde kindje geboren is, werk ik hier +/- 26uur.

Charelle Manders

In 2011 heb ik mijn diploma behaald voor de opleiding pedicure, tijdens deze opleiding heb ik stage gelopen bij een praktijk in Veldhoven. Na deze opleiding ben ik hier gaan werken en daarnaast ben ik verder gaan studeren voor Medisch Pedicure, waarvan ik het diploma in 2012 heb behaald. Het diploma voor Oncologisch Voetzorgverlener behaalde ik in 2018.

Branche-organisatie voor pedicure

ProVoet

ProVoet is de brancheorganisatie voor de pedicure. Alle leden van ProVoet hebben een door de branche erkend diploma. De ProVoet pedicure behandelt uw voeten op een professionele manier.